Proč další blog? Není jich už tak dost?

Ne, protože knižních blogů není nikdy dost! Tedy, alespoň takhle bychom to mohli brát, že. Ale všechno pěkně popořádku. Proč mám další knižní blog, když už mi jede spolehlivě šlape? Jsem megaloman? Potřebuju hodně prostoru? Nejspíš ano.

O odnoži KD uvažuju už hodně dlouho, ale až teprve teď po redesignu jsem se k tomu všemu konečně odhodlala. Knižní doupě je můj knižní svět, kam vypisuju všechny své postřehy, nápady, upozornění. Je to ale docela žánrově ohraničený web, ačkoliv bloguju o všech možných i nemožných knižních žánrech. Čtu všechno, co mě prostě baví a je mi jedno, komu je to věkově určeno. Jenže stejně jako jsem už před třemi lety cítila, že je mi prostor blogu malý pro jakékoliv větší novinky a zajímavosti ze světa knih, a proto vzniknul Knižní vesmír, tentokrát jsem cítila, že se některé věci typově mezi zbytek věcí na KD prostě nehodí. Proto vzniklo KD netradičně.

Bude primárně určené věcem, které nechci dávat na Doupě, ale přesto nechci, aby naprosto upadly v zapomnění. Taky si myslím, že tady recenze na jiné typy knih můžou daleko víc vyniknout na místě, kde zase tolik věcí nebude a nebudete ze všeho na první pohled hned zmatení. Co všechno tady bude ještě nevím. Rozhodně recenze, upozornění na srazy, akce v knihkupectvích a tak dále, ještě uvidím, co všechno mě trkne a budu chtít sem dát. Rozhodně sem nebudu psát tak pravidelně jako na KD, ale všechno, co by mělo patřit do šuplíku mé netradičnosti, najdete zde.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge